Radio Herceg-Bosne
Učitavanje...
Anketa
Ja sam slušatelj koji ima:

Pretraga

[AUDIO] Izložba polaznika drugog stupnja tečaja crtanja i dizajna i dodjela certifikata

Objavljeno 13.01.2020. 18:20

Hrvatsko kulturno društvo Napredak - Glavna podružnica Mostar u utorak, 14. siječnja 2020. godine s početkom u 19:30 sati u Maloj galeriji kraljice Katarine Kosača u Mostaru predstavlja izložbu radova polaznika Tečaja crtanja i dizajna, priopćeno je iz HKD Napredak.  


U sklopu izložbe polaznicima će biti uručeni certifikati o uspješno završenom tečaju. 

Riječ je o besplatnom tečaju kojeg je u listopadu i studenome prošle godine HKD Napredak Glavna podružnica Mostar organizirao u suradnji s Hrvatskim domom herceg Stjepan Kosača i Narodnom knjižnicom HNŽ-a.  


Potporu ovom projektu dalo je Ministarstvo kulture i športa Federacije BiH i Grad Mostar. Kompletan materijal za održavanje i provedbu tečaja i izložbu za svakog od 20 polaznika, od kojih je 16 uspješno završilo tečaj i dobit će certifikat, osigurao je HKD Napredak - Glavna podružnica Mostar.

Tečaj je vodio akademski grafičar i profesor likovne umjetnosti i dizajna Višeslav Lučić, član Upravnog odbora HKD Napredak Glavna podružnica Mostar, koji je i najavio izložbu u Jutarnjem programu Radija Herceg-Bosne, urednice Ružice Weber.


Razgovor poslušajte na priloženoj poveznici.

Radio HB - Višeslav Lučić

» Uvjeti korištenja

Software i dizajn www.creatixbih.com.