Borjana Krišto sudjelovala na video – sastanku Odbora za politička pitanja i demokraciju Parlamentarne skupštine Vijeća Europe

Zamjenica predsjedatelja Zastupničkog doma PS BiH i članica Izaslanstva Parlamentarne skupštine BiH u Parlamentarnoj skupštini Vijeća Europe Borjana Krišto sudjelovala je danas na video – sastanku Odbora za politička pitanja i demokraciju PSVE.

Sudionici video – sastanka raspravljali su o funkcioniranju demokratskog sustava suočenog sa pandemojom korona virusa (COVID 19). Također razgovarano je i o aktivnostima Organizacije za ekonomsku suradnju i razvoj (OECD), kao i o izjavi izvjestitelja PSVE o borbi protiv fiskalne nepravde i radu OECD-a na oporezivanju digitalne ekonomije.

Članovi Odbora za politička pitanja i demokraciju razmotrili su rezultate gruzijskog predsjedanja, ako i prioritete predstojećeg grčkog predsjedanja Vijećem Europe. Na video – sastanku sudjelovali su i predsjednik PSVE Rik Daems, članovi Venecijanske komisije i drugi pravni eksperti iz oblsti ustavnog prava.

Please follow and like us: