10 C
Mostar
Petak, 23 travnja, 2021

Donesena odluka o donošenju Plana upravljanja otpadom ŽZH-a

Vlada Zapadnohercegovačke županije donijela je Odluku o donošenju županijskog Plana upravljanja otpadom 2021.-2031. i Odluku o davanju suglasnosti na Statut o izmjenama i dopunama Statuta Doma zdravlja Široki Brijeg te ih uputila u daljnju skupštinsku proceduru.

Također, Vlada je donijela Odluku o raspisivanju i provedbi Javnog oglasa za izbor i imenovanje Upravnog vijeća Doma zdravlja Široki Brijeg, zatim Odluku o davanju suglasnosti na Program utroška sredstava “Tekući prijenosi za sredstva za zaštitu, unapređenje i podizanje novih šuma i za ruralni razvoj” utvrđenih županijskim proračunom s kriterijima raspodjele sredstava za 2021. godinu, te Odluku o donošenju Programa utroška sredstava “Tekući prijenosi za poticaje u poljoprivrednoj proizvodnji i ruralnom razvitku“  utvrđenih proračunom ZHŽ-a za ovu godinu.

Između ostalog, donesena je i Odluka o prijenosu sredstava Javnoj ustanovi Zavod za odgoj i obrazovanje utvrđenih proračunom ZHŽ-a za 2021. godinu te Odluku o prijenosu sredstava Studentskom centru Sveučilišta u Mostaru utvrđenih županijskim proračunom za ovu godinu.

Vlada je donijela Odluku o uvjetima i načinu korištenja financijskih sredstava ostvarenih na temelju posebne naknade za zaštitu od požara i vatrogastvo te Odluku o kriterijima za izbor i imenovanje na pozicije ravnatelja i branitelja u Županijskom zavodu za pravnu pomoć, priopćeno je iz Vlade ZHŽ-a.

- Advertisement -

Povezani članci

Ostanite povezani

7,525FansLike
214FollowersFollow
8,060SubscribersSubscribe

VRIJEME

Mostar
sumaglica
10 ° C
10 °
10 °
100 %
1kmh
20 %
Pet
16 °
Sub
19 °
Ned
21 °
Pon
20 °
Uto
16 °

NAJNOVIJE VIJESTI