17.9 C
Mostar
Srijeda, 22 ožujka, 2023

Donesena odluka o donošenju Plana upravljanja otpadom ŽZH-a

Radiotelevizija Herceg-Bosne

Vlada Zapadnohercegovačke županije donijela je Odluku o donošenju županijskog Plana upravljanja otpadom 2021.-2031. i Odluku o davanju suglasnosti na Statut o izmjenama i dopunama Statuta Doma zdravlja Široki Brijeg te ih uputila u daljnju skupštinsku proceduru.

Također, Vlada je donijela Odluku o raspisivanju i provedbi Javnog oglasa za izbor i imenovanje Upravnog vijeća Doma zdravlja Široki Brijeg, zatim Odluku o davanju suglasnosti na Program utroška sredstava “Tekući prijenosi za sredstva za zaštitu, unapređenje i podizanje novih šuma i za ruralni razvoj” utvrđenih županijskim proračunom s kriterijima raspodjele sredstava za 2021. godinu, te Odluku o donošenju Programa utroška sredstava “Tekući prijenosi za poticaje u poljoprivrednoj proizvodnji i ruralnom razvitku“  utvrđenih proračunom ZHŽ-a za ovu godinu.

Između ostalog, donesena je i Odluka o prijenosu sredstava Javnoj ustanovi Zavod za odgoj i obrazovanje utvrđenih proračunom ZHŽ-a za 2021. godinu te Odluku o prijenosu sredstava Studentskom centru Sveučilišta u Mostaru utvrđenih županijskim proračunom za ovu godinu.

Vlada je donijela Odluku o uvjetima i načinu korištenja financijskih sredstava ostvarenih na temelju posebne naknade za zaštitu od požara i vatrogastvo te Odluku o kriterijima za izbor i imenovanje na pozicije ravnatelja i branitelja u Županijskom zavodu za pravnu pomoć, priopćeno je iz Vlade ZHŽ-a.

Povezani članci

Ostanite povezani

13,293FansLike
820FollowersFollow
20,000SubscribersSubscribe

VRIJEME

Mostar
vedro
17.9 ° C
17.9 °
17.9 °
32 %
1kmh
0 %
Sri
16 °
Čet
20 °
Pet
20 °
Sub
18 °
Ned
17 °

NAJNOVIJE VIJESTI