Predsjednik Čović na sastanku s Općinskim odborom Orašje: Usmjeriti sve kapacitete u jačanje gospodarskog sektora općine Orašje

Predsjednik HDZ BiH dr. Čović održao je sastanak s OO Orašje i načelnikom općine Stankom Vincetićem.

Domaćini današnjeg sastanka upoznali su predsjednika Čovića sa svim mjerama koje je općina Orašje već poduzela subvencioniranjem i olakšicama u novonastalim okolnostima, kao i aktivnostima koje se planiraju provesti kako bi se održala stabilnost i pomoglo svim direktno pogođenim granama gospodarstva. Subvencije prema svim subjektima moraju imati efektan učinak kako bi se negativni ekonomski utjecaji smanjili na minimum. Također, na sastanku su predočeni glavni prioriteti i infrastrkturni projekti koji se planiraju pokrenuti nakon olakšavanja epidemioloških mjera.

Stranački dužnosnici su razgovarali i o raspisivanju lokalnih izbora te pripremama koje slijede u predstojećem razdoblju.

Predsjednik Čović dao je punu potporu svim aktivnostima koje općinska razina provodi uz uključivanje viših razina vlasti koje moraju dati svoj konkretan doprinos i solidariziranje s lokalnim razinama vlasti.

Please follow and like us: