-3.2 C
Mostar
Nedjelja, 17 siječnja, 2021

SIP naredio novo brojanje glasova za Mostar

Na današnjoj sjednici Središnjeg izbornog povjerenstva Bosne i Hercegovine usvojena je naredba kojom se Glavnom centru za brojanje naređuje da izvrši ponovno brojanje glasačkih listića i utvrdi rezultate izbora s redovnih biračkih mjesta u Gradu Mostaru po političkim subjektima i kandidatima političkih subjekata.

Ponovno brojanje naređeno je za razini gradske izborne jedinice-199 te za razine izborne jedinice gradskog područja 2 (Stari Grad)-155 na nekoliko biračkih mjesta.

Kako je istaknuto, ponovno brojanje po to naredbi će početi danas u Glavnom centru za brojanje u Sarajevu, prema dinamici koju utvrdi direktor Glavnog centra za brojanje.

Naredba će biti objavljena na web stranici SIP-a BiH i smatrat će se da je na taj način dostavljena svim sudionicima u izbornom procesu, priopćio je Ured za informiranje SIP-a BiH.

U skladu sa Izbornima zakonom BiH kandidati političkih stranaka, koalicija, listi neovisnih kandidata i neovisni kandidati koji se pojavljuju na glasačkom listiću za koji se vrši ponovno brojanje, kao i drugi akreditirani posmatrači, mogu biti prisutni tijekom ponovnog brojanja.

Povezani članci

Ostanite povezani

7,520FansLike
85FollowersFollow
6,480SubscribersSubscribe

VRIJEME

Mostar
raštrkani oblaci
-3.2 ° C
-3 °
-3.3 °
68 %
0.5kmh
40 %
Ned
2 °
Pon
3 °
Uto
6 °
Sri
6 °
Čet
9 °

NAJNOVIJE VIJESTI