Slijedi drugi krug sistemske dezinfekcije javnih površina u Mostaru

Drugi krug sistemske dezinfekcije javnih površina na području Grada Mostara obavit će se 23., 24. i 25. travnja u okviru aktivnosti na sprječavanju širenja bolesti covid-19 izazvane koronavirusom SARS-CoV-2.

Dezinfekciju će obaviti mostarska komunalna poduzeća JP “Komos” d.d. Mostar-u stečaju, JP “Parkovi” doo Mostar, JP Komunalno doo Mostar, zatim HP Investing doo, PVP Mostar, DVD Buna i DVD Blagaj.

Sistemskom dezinfekcijom bit će obuhvaćene javne površine na području Grada Mostara, a ekipe koje će biti na terenu radit će dezinfekciju strojno-cisternama i ručno atomizerima pješačkih staza, pločnika, stepeništa, pristupa zgradama i ulazima. U ovom procesu, kao i prvi put, koristit će se tehnologija koja nije opasna za zdravlje ljudi i životinja, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Grada Mostara.

Planirane aktivnost u navedene dane neće biti realizirane u slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta, o čemu će javnost biti blagovremeno obaviještena.

Prvi krug dezinfekcija obavljen je od 19. do 29. ožujka, a sistematsku dezinfekciju javnih površina u Mostar obavio je i tim Federalne uprave civilne zaštite 3. travnja.

Please follow and like us: