21.9 C
Mostar
Srijeda, 22 ožujka, 2023

U Neumu završena NetWork konferencija

Radiotelevizija Herceg-Bosne

U Neumu je završena deseta NetWork konferencija, najveća poslovno-tehnološka konferencija u Bosni i Hercegovini, koja je okupila najbolje iz IT industrije u BiH, ali i eminentne predavače iz cijele regije.

 HT Eronet je i ove godine bio telekomunikacijski sponzor.

„ICT industrija predstavlja područje najvećeg razvoja novih tehnologija, pa su ovakvi sastanci, kao što je NetWork konferencija, jako važni i korisni. Uvijek je to odlično mjesto za susrete, razmjenu znanja i iskustava, stoga smo vrlo rado se odazivaju i sudjeluju iz godine u godinu”, rekao je član Uprave HT Eroneta i izvršni direktor za fiksnu mrežu Tomislav Ruk.

Naglasio je kako je jedan od prioriteta ove tvrtke pozicionirati se kao lider u digitalizaciji društva u BiH, te kao takva pružati prava rješenja za korisnike i stalno osluškivati ​​njihove potrebe, osigurati kvalitetnu infrastrukturu, kao i kontinuirano pratiti trendove.

“Moramo biti spremni brzo reagirati na dinamične promjene tehnologije i tržišta, biti dodatni pokretač našim korisnicima, kako bismo brzo i bez velikih ulaganja mogli pokrenuti vlastiti posao ili razvijati postojeći. Napomenuo bih samo neka od naših uspješno implementiranih rješenja kao što su Firewall zaštita, Fleet management, korištenje Microsoft 365, cloud servisi, najam IT opreme…“, dodao je Ruk.

Na izložbenom prostoru HT Eroneta posjetitelji su se mogli upoznati s poslovnim rješenjima u segmentu ICT usluga.

U sklopu konferencije održano je i predavanje na kojem je HT Eronet predstavio uspješnu implementaciju usluge Firewall Premium, o čemu su govorili Pero Vučić i Josip Teklić.

Sigurnosne usluge HT Eroneta pojasnio je Denis Zubac, direktor Sektora marketinga i veleprodaje.

“Glavni medij za razvoj digitalnog poslovanja je internet, a najveći broj sigurnosnih prijetnji dolazi upravo putem internetskog pristupa. HT Eronet je kroz svoju ponudu unutar ICT segmenta osigurao nekoliko usluga zaštite od svjetski renomiranih dobavljača iz područja sigurnosti na Internetu, sve ovisno o potrebama korisnika.Usluge Firewall Premium i Firewall Business osiguravaju zaštitu komunikacije korisnika putem Interneta, a time i zaštitu mrežnih i računalnih resursa korisnika sa stalnim pristupom Internetu.

Firewall Premium omogućuje centralizirani pristup internetu za dvije ili više korisničkih lokacija, kao i međusobnu komunikaciju između lokacija. To može biti njihova veza s podatkovnom privatnom mrežom (VPN) ili pristup internetu putem usluga Custom Cloud Servera, kolokacije poslužitelja i kolokacije poslužitelja plus. “Firewall Business je za one korisnike koji trebaju unaprijed definiranu uslugu za zaštitu stalnog pristupa Internetu uz usluge za velike korisnike i privatne mreže, a uključuje filtriranje URL-ova, kontrolu aplikacija, antivirusnu zaštitu, anti-bot zaštitu, inspekciju SSL prometa, ” On je rekao.

Inače, posljednjeg dana konferencije HT Eronet je najsretnijeg posjetitelja nagradio prigodnim poklonom koji mu je uručio direktor Sektora prodaje Robert Crnjac.

U tri dana sudionici desete NetWork konferencije slušali su predavanja u nekoliko tematskih cjelina: digitalna transformacija, razvoj aplikativnih rješenja, infrastruktura i sigurnost, poslovna uporaba tehnoloških rješenja, obrazovna rješenja i studije slučaja, stoji u priopćenju.

Povezani članci

Ostanite povezani

13,293FansLike
820FollowersFollow
20,000SubscribersSubscribe

VRIJEME

Mostar
vedro
21.9 ° C
21.9 °
21.9 °
24 %
5.7kmh
0 %
Sri
19 °
Čet
20 °
Pet
19 °
Sub
17 °
Ned
18 °

NAJNOVIJE VIJESTI