Zapalio travu pa poginuo

Jedna osoba je smrtno stradala u Ljeskovici kod Drvara, potvrdio je glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova Hercegbosanke županije Ivica Vrdoljak.

-Jučer u 11:55 sati zaprimljena je dojava da je izbio požar u mjestu Vidovo selo kod Drvara te da je požar izmakao kontroli i proširio se na susjedne parcele. Na mjesto događaja izašli su radnici Civilne zaštite Drvar te su tom prilikom utvrdili da prijava nije točna. Operativnim radom došli su do saznanja da se radi o požaru u mjestu Ljeskovica, Drvar.

Došavši na mjesto događaja, pripadnici CZ Drvar pronašli su jednu mušku osobu u besvjesnom stanju te tom prilikom utvrdili da se radi o B. R., rođenom 1958. godine u Drvaru. Na mjesto događaja izašao je dežurni liječnik Doma zdravlja Drvar, koji je konstatirao smrt i vanjskim pregledom tijela utvrdio kako nema tragova nasilne smrti, nakon čega je tijelo predano obitelji. Uviđaj su na mjestu događaja obavili pripadnici PU Drvar, a o svemu je upoznat dežurni županijski tužitelj – rekao je Vrdoljak.

Please follow and like us: