8.7 C
Mostar
Nedjelja, 16 siječnja, 2022

AUDIO: Najava predstavljanja knjige „Obavljanje trgovine u skladu sa zakonom“

U Hrvatskome domu hercega Stjepana Kosače – Galerija kraljice Katarine, u četvrtak 01.07.2021. u 19,00 sati održat će se predstavljanje knjige  OBAVLJANJE TRGOVINE U SKLADU SA ZAKONOM autora Elmira Ramića i Zlatka Glavinića. Sudionici predstavljanja su:

-moderatorica Anita Martinac, književnica i pjesnikinja -autori: Elmir Ramić i Zlatko Glavinić -recezenti: prof. dr. sc. Ismet Kaliće, dekan FINRA Tuzla –dr. sc. Dragan Gabrićgosti -Zlatan Vujanović, ministar trgovine Federacije BiH –doc. dr. sc. Marko Šantić, predsjednik Gospodarske komore Federacije BiH i u zabavnom djelu Bernardica Miočević, virtuoz na glasoviru, pobjednica na međunarodnim i domaćim natjecanjima.

Autori knjige „Obavljanje trgovine u skladu sa zakonom“ Elmir Ramić i Zlatko Glavinić dugogodišnji su tržišni inspektori i aktivni sudionici u pripremi većine zakonskih i podzakonskih akata iz oblasti trgovine, koji su u posljednjih 20-ak godina donošeni na svim razinama vlasti u BiH. U ovu knjigu su pretočili svoje veliko profesionalno iskustvo te objasnili najčešće greške i propuste iz prakse..

Knjiga na jedinstven i pregledan način obrađuje materiju vezanu za trgovinu utemeljenu na propisima. Na jednom mjestu čitateljima donosi teorijska znanja, praktične vještine i propise vezane za trgovinu. Posebna korist ove knjige odnosi se na računovodstvenu profesiju, odnosno na knjigovođe, računovođe i revizore, koji u knjizi imaju sve ono što je potrebno, što prati trgovačku djelatnost.

S jednim od autora, Zlatkom Glavinićem razgovarala je Julija Gubeljić.

Povezani članci

Ostanite povezani

11,589FansLike
376FollowersFollow
13,100SubscribersSubscribe
spot_img

VRIJEME

Mostar
vedro
8.7 ° C
8.7 °
8.7 °
39 %
1kmh
0 %
Ned
11 °
Pon
10 °
Uto
8 °
Sri
9 °
Čet
5 °

NAJNOVIJE VIJESTI