25.5 C
Mostar
Nedjelja, 20 lipnja, 2021

Brza pošta 1323 pouzdano dostavlja sve vaše pošiljke

Poštari Brze pošte 1323 svakodnevno prelaze tisuće kilometara i pouzdan su partner svima koji šalju ili primaju pošiljke u cijeloj Bosni i Hercegovini. Kvalitetna infrastruktura, razgranata distribucijska mreža te praćenje najnovijih trendova jamstvo su da će želje i potrebe korisnika u dostavi pošiljaka biti ispunjene. Jer pošiljke naših korisnika nisu samo pisma i paketi, to su njihovi planovi, poslovne ideje, budućnost.

Sve pošiljke Brze pošte moguće je pratiti preko web-servisa unosom broja pošiljke ili jednostavnim skeniranjem QR koda koji nam daje uvid u trenutačni status pošiljke. Prateći navike i potrebe naših korisnika, uz uslugu Brze pošte, razvili smo dodatne usluge kao što su povrat dokumentacije, plaćanje pouzećem, uručenje sutra do 12 sati, zatim dopunsku uslugu “poštarinu plaća primatelj”, kao i slanje pošiljke izdvojeno, s povratnicom ili s naznakom da se uručuje osobnom primatelju.

Za sve korisnike koji imaju dodatna pitanja ili žele više informacija o usluzi Brza pošta, na raspolaganju je i call-centar koji možete dobiti na broj 1323.

Agentice su na raspolaganju za sve upite, nedoumice, asistencije u vezi s uslugom koja vam najviše odgovara ili bilo koje druge informacije. Video Player is loading.

Brza pošta 1323 na raspolaganju je i privatnim i poslovnim korisnicima, to je usluga koja je na raspolaganju cjelokupnom stanovništvu i u svim okolnostima. Kako se mijenjaju potrebe i navike korisnika tako i Brza pošta 1323 ulaže u nove poslovne modele i inovativna rješenja za cijelo tržište.

Povezani članci

Ostanite povezani

7,746FansLike
246FollowersFollow
8,680SubscribersSubscribe

VRIJEME

Mostar
vedro
25.5 ° C
25.5 °
22.9 °
54 %
0.9kmh
1 %
Ned
34 °
Pon
35 °
Uto
36 °
Sri
38 °
Čet
38 °

NAJNOVIJE VIJESTI