6.9 C
Mostar
Subota, 28 siječnja, 2023

Proračun za Novi Travnik u 2023. iznosi 17 milijuna maraka

Radiotelevizija Herceg-Bosne

Proračun za Novi Travnik u 2023. godinu iznosi rekordnih 17.389.011 maraka čime će ulaganja iz prethodne godine u kapitalnu infrastrukturu biti značajno premašena i iznosit će više od 8 milijuna maraka.

Kako su izvijestili iz ove općine, Proračun je realan i pokazuje da Novi Travnik ide dalje u razvoju, o čemu govori i činjenica da su kapitalna ulaganja u 2022. godini iznosila više od 4 milijuna maraka.

Dakle, u jednoj godini sabrana su ulaganja u projekte više nego u prethodnih 12 godina – naglašavaju iz Općine.

U tom duhu nastavljena je 18. sjednica Općinskog vijeća na kojoj je usvojena i Odluka o izvršenju Proračuna Riznice Općine Novi Travnik za 2023.godinu.

Općinsko vijeće donijelo je također Odluku o davanju suglasnosti na Plan održavanja i rekonstrukcije lokalnih cesta na području općine Novi Travnik, Odluku o izmjeni Odluke o reguliranju prometa na području općine Novi Travnik, kao i Odluku o davanju ovlaštenja načelniku Općine Novi Travnik za sklapanje sporazuma s MUP KSB-a o davanju na korištenje i održavanje izgrađenog video nadzora.

Donesena je i Odluka o objavljivanju javnog oglasa za imenovanje članova Općinskog izbornog povjerenstva i Rješenje o imenovanju Povjerenstva za provođenje postupka po javnom oglasu za imenovanje članova Općinskog izbornog povjerenstva.

Pored toga, vijećnici Općinskog vijeća prihvatili su i informaciju o realiziranim projektima kapitalnih ulaganja.

Povezani članci

Ostanite povezani

13,293FansLike
779FollowersFollow
19,400SubscribersSubscribe

VRIJEME

Mostar
isprekidani oblaci
6.9 ° C
6.9 °
6.9 °
49 %
4.1kmh
75 %
Sub
7 °
Ned
7 °
Pon
8 °
Uto
7 °
Sri
9 °

NAJNOVIJE VIJESTI