HDZ neće uzimati donacije od tvrtki koje su dobivale pomoć

Glavni tajnik i voditelj izbornog stožera HDZ-a Gordan Jandroković objavio je danas kako HDZ neće uzimati donacije od tvrtki koje su dobivale pomoć u sklopu mjera zbog epidemije koronavirusa.

Naveo je kako će se većinom financirati iz sredstava koje imaju i koje su prikupljali svih ovih mjeseci i godina, uz manji broj donacija.

-Želim odmah naglasiti, ta informacija se već pojavila u medijima, a ja ću je sada potvrditi – uputio sam naputak na teren da ne želimo i nećemo uzimati donacije od tvrtki koje su bile obuhvaćene mjerama oko Covida-19, rekao je Jandroković, dodajući da to ne bi bilo korektno.

Izrazio je želju da kampanja bude korektna i usmjerena u budućnost, da se u prvom redu razgovara o programima i o tome što koja opcija nudi građanima, da bude što manje neistina i difamacija.

-U fokusu našeg programa je sigurnost. Smatramo da je vrijeme u kojem živimo i ono koje je pred nama vrijeme velikih izazova i da će ključna stvar biti upravo sigurnost, poručio je Jandroković.

Vrijeme koje dolazi traži odgovorne i ozbiljne političare te dokazane ljude s velikim iskustvom, dodao je.

-Cilj HDZ-a je pobjeda, želimo ostvariti najveći broj mandata od svih političkih opcija i nakon toga, ovisno i okolnostima i rezultatu, formirati parlamentarnu većinu i imati novu vladu, čvrsto vjerujemo, na čelu s predsjednikom HDZ-a, gospodinom Andrejem Plenkovićem, rekao je Jandroković.

Please follow and like us: