Imena Milanovićevih savjetnika biti će poznata sutra ili prekosutra

Objavljeno: 19/02/20 14:20

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović, nakon što je položio vijence i zapaliti svijeće kod spomenika Glas hrvatske žrtve – zid boli, na grobnici narodnih heroja te na zajedničkoj grobnicu za neidentificirane žrtve iz Domovinskog rata na Krematoriju, dao je izjavu novinarima i kazao da bi se sutra ili prekosutra mogla znati imena imenovanih dužnosnika.

Na pitanje tko će mu biti savjetnici, rekao je da neće biti velikih iznenađenja i da neka imena novinari već znaju. Kazao je i da će biti manje savjetnika nego što ih je prije bilo.

-Trebalo je danas donijeti odluku o ustroju ureda da bi se moglo imenovati dužnosnike. Imenovanje će biti sutra-prekosutra. Savjetnika će biti manje, ne zato što mislim da ih je u prošlosti bilo previše. Nego će objedinjavati određena područja, bit će ih manje. Gospođa Žarković će biti moja savjetnica, a ne ministrica. Ima iskustva u svom radu, ne znam kome smeta, ali očito nekome smeta.

Milanović kaže kako su prema masonima vladale i još vladaju predrasude, mržnja, neznanje, vrlo često nepravedno.

-Tu se ne radi samo o državnom odvjetniku, tu se radi o svim državnim odvjetnicima i zamjenicima, koji su osobe s velikim državnim ovlastima. Glavnog državnog odvjetnika je teško smijeniti, ali nije nemoguće. O tome će odlučivati oni čiji je to posao. Dobio sam poziv od masona, prije dosta godina, nisam se nikad priključio, upravo radi ovakvih stvari.

Please follow and like us: