Nastavljaju se verbalni okršaji uoči izbora

Nastavljaju se verbalni okršaji uoči izbora. Na sukob Nine Raspudića, koji će na parlamentarne izbore na listi Mosta, i Gordana Jandrokovića osvrnuo se ministar Butković, ali i sam predsjednik Sabora.

Raspudić je naime poručio da “lovi” Jandrokovića. On mu je pak odgovorio kako nije čuo izjavu jer je bio kod kćeri te da ima troje djece s istom ženom.

-Više godina gospodin Raspudić predstavlja se hrvatskoj javnosti kao nezavisni komentator i kolumnist. Sada se utvrdilo da on nije nezavisni komentator nego politički agitator Mosta. Sve što je izgovorio i napisao u proteklih najmanje pet godina, pokazuje se da to nisu njegovi stavi koje iznosi kao objektivne i nepristrane nego su to sve riječi izgovorene i napisane sa određenim ciljem, a to je bila moja difamacija. To su bile manipulacije i neistine koje su iznesene na jedan gnjusan način, rekao je Jandroković.

-Kampanja uvijek mora biti žustra i žestoka, nije to ništa što nismo vidjeli. Samo je bitno da li je sadržajna ili konstruktivna. Ono što vidimo sa suprotne strane od strane SDP-a i krajnje desnice koji su u koaliciji još od predsjedničkih izbora, ne bih rekao da je ni sadržajno ni konstruktivno, rekao je Butković.

Please follow and like us: