CIRKUS: Medunjanin prozvao Prosinečkog da igračima ne zna ime, ovaj odgovorio: Tko je taj?

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Haris Medunjanin nedavno je javno kritikovao bivšeg izbornika “zmajeva” Roberta Prosinečkog da za vrijeme trenerskog mandata polovici igrača nije znao ni imena, a sada je stigao odgovor popularnog Žutog.

Medunjanin je nedavno otvorio dušu u razgovoru za podcast “oPsajd” te otkrio mnoge nepoznate stvari koje su se događale svlačionici “zmajeva” posljednjih sedam-osam godina, a dio je posvetio i Prosinečkom.

“Kada smo bili u Bugarskoj, Prosinečki mi je rekao da prvu utakmicu neću igrati, ali da protiv Senegala hoću. Ja mu kažem da ga poštujem i da će biti kako on kaže, a kada sam ušao 20 minuta protiv Bugarske, on je samo vikao na mene i šta god sam uradio nije valjalo. Odmah sam znao da neću igrati protiv Senegala, kao što je i bilo, dobio sam pola sata na terenu i tu sam završio svoje u reprezentaciji”, kazao je Medunjanin.

Prosinečki je sada u razgovoru za hrvatske Sportske novosti prokomentirao Medunjaninove riječi poručivši kako uopće ne zna tko je on.

“Je li? Pa ja ne znam ni tko je on! Zaista, tko je taj? Ma, dajte, molim vas…”, rekao je kratko i jasno Prosinečki.

Please follow and like us: