Napeto na posljednjoj konferenciji za novinare prije meča Fury – Wilder

Objavljeno: 20/02/20 9:44

Stajat ću iznad tebe nakon pobjede. Jesi li ikad čuo za Davida i Golijata, znaš što se dogodi u toj priči? Dogodit će se opet, govorio je Deontay Wilder (34) u lice Tysonu Furyju (31) koji mu nije ostao dužan na posljednjoj konferenciji za novinare prije meča koji će se održati sa subote na nedjelju, 22. na 23. ožujka oko 3 sata ujutro po hrvatskom vremenu.

-Ali ti ne vjeruješ u Davida i Golijata, beskorisni stvore! Trenirao sam kao lud, ne možeš me baciti na pod. Prestani me gurati – tek je izustio Fury, a Wilder ga je odgurnuo s obje ruke. ‘Gypsy King’ ponovno mu se približio te uzvratio istom mjerom, a onda su se u sve umiješali zaštitari koji su stali između dva boksača.

Tad su mogli samo nastaviti ‘rat riječima’. A Deontay Wilder imao je tu nesreću što mu je s druge strane, uz Conora McGregora (31) stajao ponajbolji svjetski ‘trash talker’ u svijetu sporta. Moglo bi se reći, Wilder je dobio porciju izvan ringa, a priliku za uzvrat imat će s navučenim rukavicama.

Pa nisi me mogao pobijediti zadnji puta, a govoriš da ćeš sad slaviti? Tri godine nisam boksao čovječe, ljudi ti se smiju. Morali su me opljačkati da ti daju barem remi. Pa i ovaj put ti si samo izazivač, ja sam dominantniji teškaš. Kome zvoni j*beni telefon? Ma to je znak za tebe. Tad sam pao i ustao, ovaj put ti to neće uspjeti – vikao je Irac kojeg je nasmijala zvonjava iz publike.

Please follow and like us: