Mostar Kompas- kulturno-turistički časopis za sve

Objavljeno: 08/11/19 10:12

Promocija devetog po redu Mostar Kompas upriličena je sinoć 7.11.2019. u dvorani HD herceg Stjepan Kosača u Mostaru.

O vodiču su govorili predstavnici organizatora prezentacije Media Event, nakladnika – Agencije Promo Idea iz Mostar, suradnici na ovom projektu, te gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić koji je istaknuo kako vodič predstavlja izvrsnu kulturnu, turističku i informativnu promociju Mostara i Hercegovine, te je vrlo važna karika kako za turiste koji su željni turističkih informacija o ovom području. “Ovaj vodič u cijelosti je u funkciji razvoja turizma, promocije kulture u Mostaru i nešto je što je Gradu na Neretvi potrebno”, istaknuo je Bešlić.

Boris Grbešić, urednik vodiča Mostar Kompas, kazao je kako vodič na najljepši način govori o Mostaru, te mu je intencija da svakom dobronamjerniku u Gradu prezentira sve relevantne informacije o gradu, ali i njegovom širem području.

“Sadržajem Vodiča pokrivena je cijela regija Hercegovine. Iz vodiča, između ostalog, mogu se doznati informacije o značajnim kulturnim i povijesnim objektima u Mostaru koji su vrijedni obilaska, zatim o svim značajnijim događajima, gastro ponudi, smještaju te drugim brojnim sadržajima”, kazao je dodavši da je vodič u boji i ima 90 stranica.

Novinar Zlatko Serdarević istaknuo je kako je vodič ono karika koja objedinjuje sve kulturne aspekte Grada na Neretvi te je ona upravo ta koja nedostajala Mostaru

Please follow and like us: