Skip to main content

Lidija Bradara na proslavi Dana općine Usora

| Autor: RTV HB
  • Image
    lidija bradara

Predsjednica Federacije BiH Lidija Bradara sudjelovala je danas na svečanoj sjednici Općinskog vijeća Usora povodom Dana općine Usora i Dana 110. brigade HVO Usora.

Predsjednica Bradara, ujedno i osobna izaslanica predsjednika HDZ BIH i HNS BIH dr. Dragana Čovića, čestitala je Dan općine Usora načelniku Zvonimiru Anđeliću, predsjedatelju Vijeća Anti Matiću i svim žiteljima općine. U svom obraćanju istaknula je važnost zajedništva i podrške, te je naglasila:

"Usora jeste mala površinski, ali je jedno prekrasno, perspektivno mjesto u kojem, što je najvažnije, žive dobri ljudi. Radujem se novim projektima, posebno najavi ozbiljnijih infrastrukturnih odnosno cestovnih koji će dodatno pospješiti poduzetnički duh vaših žitelja. Podrška i nazočnost gostiju iz Hrvatske daje dodatan vjetar u leđa i obećanje da niste sami, kako na emocionalnoj razini, tako i kada su ulaganja u pitanju."

Bradara je posebno zahvalila prisutnim gostima, ističući važnost njihove podrške: "Pozdravljam uvijek rado viđenog našeg Zvonka Milasa, tajnika Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan RH, koji je tako često u svim našim sredinama da više nigdje i nije gost, kao i gospodina Tomislava Sokola, jer se malo malih sredina može pohvaliti nazočnošću zastupnika u Europskom parlamentu na Danu općine."

Prije svečane sjednice, položeni su vijenci i upaljene svijeće na Središnjem spomen obilježju braniteljima HVO-a u Usori. Služena je sveta misa zadušnica za poginule, umrle i nestale branitelje Usore u Domovinskom ratu u crkvi sv. Ante Padovanskog u Sivši, nakon koje je uslijedio svečani mimohod zastava.

Podjeli:

FacebookTwitterShare