Skip to main content

Mini-festival 'Glazba za sve' 26. rujna u parku Zrinjevac

| Autor: RTV HB
  • Image
    Glazba za sve

Tamburaški orkestar ''Herceg'' iz Mostara s mladim mostarskim glazbenicima priređuje mini-festival ''Glazba za sve'' koji će se održati 26. rujna u 17 sati u parku Zrinjevac u Mostaru.

Iz spomenutog orkestra pozivaju sve zaljubljenike u glazbu da dođu na koncert na kojemu će, uz koncert moderne, klasične i tradicionalne glazbe, biti upriličeni brojni edukativno-glazbeni sadržaje s puno iznenađenja za djecu, mlade i one nešto starije.

Mini-festival održava se u sklopu projekta Mostar - Prostori koji pokreću, kojeg provodi People In Need, a financira Vlada Ujedinjenog Kraljevstva, priopćeno je iz Tamburaškog orkestra Mostar.

Inače, sastav mladih glazbenika Tamburaškog orkestra ''Herceg'' osvojio je specijalno priznanje za umjetnički izraz na natjecanju tamburaških orkestara u sklopu Svjetskog tamburica festa koji je  tijekom vikenda održan u Novom Sadu.

Član tamburaškog sastava ''Herceg'' David Čule izrazio je zadovoljstvo što su imali priliku svirati uz renomirane orkestre iz Hrvatske, Austrije, Mađarske, Slovenije i Srbije.

''Drago nam je da je nastup nagrađen iskrenim pljeskom, te da su njegov kvalitetu prepoznali i članovi stručnog žirija koji su nam dodijelili vrijedno priznanje '', kazao je Čule.

Podjeli:

FacebookTwitterShare