Skip to main content

Mostar bus krenuo s prodajom karata za rujan, za srednjoškolce cijene nesto niže

| Autor: RTV HB
  • Image
    mostar bus

Mostar bus započeo je s prodajom mjesečnih autobusnih karata za rujan 2023. godine, za sve kategorije putnika.

Učenici srednjih škola i studenti, te radnici i umirovljenici moraju imati važeću mjesečnu kartu za godinu 2023./2024. Grad Mostar, ove školske godine, financira dio cijene karte za učenike srednjih škola, pa su za njih cijene sljedeće.

Za zonu I. cijena mjesečne karte iznosit će 30 KM, zonu II. 38 KM te zonu III. u iznosu od 42 KM. Cijena mjesečnih karata za studente je ostala ista po cijeni od: Zona I 38 KM, zona II 53 KM i zona III 68. Za kategoriju studenata se isto vrši zamjena karata i izdavanje elektroničkih kartica po cijeni od 5 KM.

Za ostale kategorije korisnika, radnici i umirovljenici, prodaja će teći po ustaljenom redu. Putnici mogu zamijeniti i kupiti mjesečne karte za sve kategorije na prodajnim  mjestima Mostar busau holu željezničke stanice na Trgu Ivana Krndelja ili u kiosku ispred Ekonomske škole na Aveniji u radnom vremenu od 7 do 15 sati.

Prilikom kupovine karte vrši se slikanje korisnika i izdavanje elektroničke karte i tom prilikom plaća se iskaznica za tekuću godinu po cijeni od 5 KM, priopćeno je iz poduzeća Mostar bus.

Podjeli:

FacebookTwitterShare