Skip to main content

Sjednica Vijeća ministara BiH zakazana za sutra, niz točaka na dnevnom redu

| Autor: RTV HB
  • Image
    vijeće ministara

Vijeće ministara Bosne i Hercegovine sutra bi na sjednici trebalo razmatrati Informaciju o preporukama NATO-a po dokumentu "Informacija o realizaciji aktivnosti iz Programa reformi BiH 2021 i Programa reformi Bosne i Hercegovine 2022", čiji je predlagač Komisija za suradnju sa NATO-om BiH.

Trebao bi biti razmatran i Prijedlog odluke o privremenoj suspenziji i privremenom smanjenju carinskih stopa kod uvoza određenih roba do 31. prosinca 2024. godine.

Predviđeno je razmatranje Prijedloga Srednjoročnog programa rada Vijeća ministara BiH 2024 - 2026. godina.

Pred ministrima bi trebalo da se nađe i Informacija o kretanju makroekonomskih pokazatelja za siječanj - lipanj 2023. godine u Bosni i Hercegovini, kao i Analiza trgovinske razmjene poljoprivredno - prehranbenih proizvoda BiH sa svijetom za razdoblje 2019. - 2022. godina.

Na predloženom dnevnom redu je, između ostalog, Informacija o nemogućnosti realizacije Odluke o odobravanju sredstava iz tekuće rezerve Proračuna institucija BiH i međunarodnih obaveza BiH Društvu Crvenog križa BiH u svrhu pružanja međunarodne pomoći Crvenom križu Ukrajine za pomoć u lijekovima i drugim potrepštinama i Prijedlog odluke o prestanku važenja Odluke o odobravanju sredstava tekuće rezerve Proračuna institucija BiH i međunarodnih obaveza BiH društvu Crvenog križa BiH u svrhu pružanja međunarodne pomoći Crvenom križu Ukrajine za pomoć u lijekovima i drugim potrepštinama.

 

 

Podjeli:

FacebookTwitterShare