Skip to main content

Što se radilo u Posušju u proteklih godinu dana

| Autor: RTV HB
  • Image
    Begic

Mjesec kolovoz je posebno važan za općinu Posušje, koja na blagdan Velike Gospe proslavlja i Dan općine. A što se radilo u proteklih godinu dana za naš program izdvojio je načelnik Općine Ante Begić.

Približava se blagdan Velike Gospe, ujedno i Dan Općine Posušje. Prilika je to svakako za sumirati sve najvažnije što se po pitanju lokalne infrastrukture radilo u proteklih godinu dana.

Značajni su i radovi na područnim školama te na poboljšanju cestovne infrastrukture, pri čemu je rekonstruirana Ulica fra Petra Bakule, ujedno i najduža ulica u općini. A najzahtjevniji projekt je postavljanje vodovodne mreže u mjestu Rakitno.

Posušje se s obzirom na starosnu strukturu stanovništva, često znalo kititi epitetom najmlađe općine u zemlji. Zbog toga je povećan interes za stanogradnjom što je povećalo privatne investicije na prostoru općine.

Uoči Dana općine, za srijedu, 9. kolovoza predviđena je i svečana sjednica Općinskog vijeća, a Posušane u prvoj polovici kolovoza očekuje bogat zabavani i kulturni program.

 

Podjeli:

FacebookTwitterShare