Skip to main content

U ŽZH obuka za mlade za pisanje i provedbu projekata

| Autor: RTV HB
  • Image
    Vlada ŽZH

Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije u suradnji s Programom "Okvir za realizaciju ciljeva održivog razvoja kao temelj za održiv i inkluzivan rast u Bosni i Hercegovini“(SDG2BiH) organizira obuku "Jačanje kapaciteta mladih za pisanje i provedbu projekta u ŽZH“.

Cilj obuke je izgraditi i ojačati kapacitete mladih s područja Županije Zapadnohercegovačke u planiranju, pisanju, pripremi i provedbi projekata, kako bi bili što spremniji za učinkovito korištenje dostupnih sredstava iz programa EU.

Ciljne skupine obuke su mlade osobe u dobi od 18-35 godine koje rade ili žele raditi na razvoju i provedbi projekata, a maksimalan broj polaznika obuka je 15.

Tema koja će biti obrađivana razradom projektnih ideja u okviru obuka jeste inovativan pristup rješavanju problema upravljanja otpadom na području mjesnih zajednica u Županiji Zapadnohercegovačkoj (inovativan pristup sanaciji divljih deponija, recikliranje, ponovna upotreba otpada, promocija i podizanje svijesti o otpadu i problemima otpada i sl.).

Vrijeme održavanja obuka planirano je u razdoblju od 25. rujna do 31. listopada na prostoru Županije Zapadnohercegovačke, priopćili su iz Ureda Vlade ŽZH.

 

 

 

Podjeli:

FacebookTwitterShare