Skip to main content

Veleposlanik SAD-a u posjeti Graničnoj policiji BiH

| Autor: RTV HB
  • Image
    Hshshhs

Ravnatelj Granične policije BiH Mirko Kuprešaković primio je u posjet veleposlanika SAD-a u BiH Michaela Murphyja, sa svojim suradnicima, i zamjenika ravnatelja Službe za poslove sa strancima Mirsada Buzara.

Na sastanku su razgovarali o sigurnosnoj situaciji i izazovima u Bosni i Hercegovini, kao i o važnosti nastavka izrazito uspješne suradnje, priopćeno je iz Granične policije BiH.

Kuprešaković je zahvalio Veleposlanstvu SAD-a na dugogodišnjoj potpori Graničnoj policiji BiH i na organizaciji niza specijalističkih obuka za pripadnike GPBiH. Ravnatelj je dodao da Veleposlanstvo SAD-a bezrezervno podržava Graničnu policiju BiH ulažući u kapacitete GPBiH i u vidu specijalističkih oprema, što uveliko pomaže policijskim službenicima za rad i aktivnosti na terenu s ciljem suzbijanja prekograničnog kriminaliteta.

Veleposlanik Murphy zahvalio je ravnatelju Kuprešakoviću te istaknuo važnost jačanja dosadašnje suradnje između Veleposlanstva SAD-a i Granične policije BiH i Službe za poslove sa strancima BiH.

Podjeli:

FacebookTwitterShare