Skip to main content

Kordić primio mlađe kadete SRK Zrinjski koji su osvojili naslov prvaka BiH

| Autor: RTV HB
  • Image
    srk zrinjski

Gradonačelnik Mostara Mario Kordić primio je u utorak u Gradskoj vijećnici mlađe kadete Sveučilišnog rukometnog kluba (SRK) Zrinjski koji su osvojili naslov prvaka Bosne i Hercegovine.

Tom prilikom Kordić je čestitao mladim rukometašima na ostvarenom uspjehu te kazao kako na sve ovo gleda kao na renesansu rukometa u Gradu Mostaru.

- Zahvaljujući svima vama koji ste okupljeni oko kluba ponovo je rukomet u Gradu Mostaru tamo gdje treba biti. Mostar je uvijek bio inkubator sportskih talenata kada je rukomet u pitanju i naši dečki iz Mostara su obilježili brojne svjetske uspjehe rukometa u različitim klubovima i u različitim reprezentacijama. Kad se kaže rukomet onda to jeste jednako Mostar. Biti kadetski prvaci BiH nije mala stvar i dečki svaka vam čast - poručio je Kordić.

Obećao je dalju podršku Rukometnom domu te dodao kako smatra da Mostar, uz jaku košarku i nogomet, mora imati i jaku rukometnu scenu.

- Grad Mostar će stati iza vas i mislim da je ovo jedan od brendova koje možemo poslati iz Mostara - kazao je gradonačelnik.

Uz mlade rukometaše, prijemu su prisustvovati njihovi treneri, predstavnici Uprave SRK Zrinjski te predstavnici Sportskog saveza Grada Mostara.

Predsjednik SRK Zrinjski Dario Pušić kazao je kako su mladi kadeti napravili veliki uspjeh osvojivši prvenstvo BiH te zahvalio gradonačelniku na prijemu i pomoći koju Grad Mostar izdvaja za njihov klub i Rukometni dom.

- Ovaj rezultat jer plod kontinuiranog rada dugi niz godina koji se konstantno odvija u našem Rukometnom domu Sveučilišnog kampusa u Rodoču. Ovi dečki pokazuju napredak iz godine u godinu. Prije dvije godine osvojili su broncu na državnom prvenstvu  zajedno sa svojim prvim trenerom Markom Čuljkom, a ovaj put zlato zahvaljujući velikom trudu i radu zajedno sa svojim trenerima - kazao je Pušić.

 

Podjeli:

FacebookTwitterShare