Skip to main content

Kovačević više nije trener Varaždina, mora se posvetiti zdravlju

| Autor: RTV HB
  • Image
    nogomet

Mario Kovačević više nije trener Varaždina. Nakon što je objavio kako boluje od raka, vodio je momčad u još nekoliko utakmica, ali sada je došlo do dogovorenog prekida suradnje. Napustio je kupu Varaždina kako bi se posvetio zdravlju, a klub je u priopćenju obavijestio javnost kako Kovačević idući tjedan odlazi na operativni zahvat.

Klupu Varaždina preuzet će dosadašnji sportski direktor Nikola Šafarić, a njegov pomoćnik bit će trener kadeta Dino Kresinger.

"Klub još jednom želi treneru Mariju Kovačeviću brz i uspješan oporavak, a medije i navijače molimo za razumijevanje i podršku u ovom izazovnom razdoblju", poručili su iz kluba u priopćenju.

Kovačević je u svojoj borbi s rakom dobio podršku svih svojih kolega, ali i protivničkih navijača. Prvu utakmicu nakon što je objavio da je bolestan igrao je protiv Hajduka, a pljeskao mu je cijeli Poljud.

Varaždin je izgubio posljednje tri utakmice, a tri prije toga remizirao. Posljednju utakmicu u HNL pobijedili su početkom listopada kada je Varaždin bio bolji od Gorice 1-0.

Podjeli:

FacebookTwitterShare