Skip to main content

U Srbiji se nastavljaju snižavati cijene osnovnih životnih namirnica

| Autor: RTV HB
  • Image
    Trgovina

Srbiji će od srijede, 20. rujna, biti jeftinije još 16 proizvoda, najavilo je u ponedjeljak srbijansko Ministarstvo trgovine.
 

U okviru akcija "Bolja cijena – cijena za narod" bit će snižene cijene brašna TIP 500 i TIP 400, suncokretovog ulja, kiselog mlijeka, margarina, sirnog namaza, crnog luka, graha, kupusa, paštete, hrenovki, smrznutog graška, džema, keksa, paste za zube i sapuna, javlja agencija Beta. 

Akcija će trajati do 31. prosinca ove godine, a proizvodi koji su dio akcije u prodavaonicama će biti jasno označeni znakom "Bolja cijena".

Pod istom oznakom je i 20 proizvoda čije su cijene snižene 13. rujna.

"Izuzetno sam zadovoljan odazivom trgovaca i proizvođača, vidljivošću akcije i njenim efektima. 'Bolja cijena' je zajednička akcija i inicijativa države i maloprodavača, i njezin osnovni cilj je da zaštitimo standard građana i pomognemo im da za svoj teško stečen novac mogu kupiti što više proizvoda", kazao je ministar trgovine Tomislav Momirović.

Rekao je i da proizvoda iz akcije "Bolja cijena" ima dovoljno i bit će dostupni na policama svih maloprodajnih objekata u Srbiji, u više od 2.500 prodavaonica.

Također je napomenuo kako će preprodaja proizvoda biti oštro sankcionirana. 

Podjeli:

FacebookTwitterShare