Skip to main content

Večeras od 20 sati: Dokumentarni serijal "Osjećaji" autora Roberta Knjaza kreće s emitiranjem

| Autor: RTV HB
  • Image
    osjećaji

Pripremite se za jedinstveno putovanje kroz svijet emocija uz novu zabavnu i poučnu dokumentarnu seriju autora Roberta Knjaza! Večeras u 20 sati na programu RTV Herceg-Bosne, započinjemo s prvom epizodom pod nazivom "Strah".

Serija "Osjećaji" istražuje kako različite emocije oblikuju naše svakodnevne živote i kulture širom svijeta. Kroz zanimljive priče i stručne uvide, domaći i svjetski stručnjaci, uključujući profesora za plakanje iz Japana i Etiopljanina koji drži svjetski rekord u najdužem smijanju, pomoći će nam razumjeti naše osjećaje na dubljoj razini.

Zašto ljubav izražavamo sočnim poljupcima, a ljutnju sočnim psovkama? Koja je razlika između depresije i tuge? Kako izgledaju najveseliji pogrebi na svijetu? Saznajte kako Skandinavci održavaju sretan životni stil i zašto je Hrvat proglašen najsretnijim čovjekom na internetu.

U prvoj epizodi istražujemo strah - ima li života bez njega i kako nastaje ova najjača ljudska emocija. Otkrivamo koji strah paralizira čak tri milijuna Japanaca i razgovaramo s jedinim čovjekom na svijetu koji ne osjeća nikakav strah. Može li strah čovjeka pretvoriti u Hulka? Kako žive ljudi s neugodnim fobijama? Sve to i više saznajte kroz priče o kaskaderima, paucima i zebrinom poučku.

Upoznajte sami sebe i naučite upravljati svojim emocijama kroz seriju "Osjećaji". Autor serije je Robert Knjaz, a urednik Tomislav Mršić. Ne propustite prvu epizodu večeras u 20 sati na RTV Herceg-Bosne. 

 

Podjeli:

FacebookTwitterShare