Skip to main content

Održan međunarodni taekwondo turnir Kakanj Open 2024.

| Autor: RTV HB
  • Image
    Cro Star

U subotu je u Kaknju održan međunarodni taekwondo turnir Kakanj Open 2024., na kojem je sudjelovalo oko 550 natjecatelja iz 5 država (Hrvatske, Crne Gore, Slovačke, Bugarske, Bosne i Hercegovine).
Mostarski Taekwondo klub Cro Star ostvario je izvrsne rezultate. Osvojeno je 16 medalja (4 zlata, 3 srebra, 9 bronci) i 2 pehara.

Zlato: Mia Ivanković (2 zlata), Josip Bevanda, Marko Bošnjak.
Srebro: Marko Bevanda, Duje Raič, Ana Drežnjak.
Bronca: Mijo Glibo (2 bronce), Ivano Ivanković, Iva Marić, Lea Krešić, Ana Drežnjak, Mia Drežnjak, Marko Bošnjak, Andrej Raič.

Josip Bevanda je osvojio pehar za titulu najboljeg juniora turnira, a osvojen je i pehar za 3. mjesto u ekipnom plasmanu.

„Ovo je naš prvi turnir i prve medalje u ovoj natjecateljskoj sezoni. Konkurencija je bila jaka i brojna, no ekipa je bila odlična i imali smo veliki broj pobjeda. Jedan dio ekipe je prešao u stariju uzrasnu skupinu, ali izvrsno su se snašli.“ rekla je trenerica Klaudia Marić.

Novitet na ovom turniru su bile visinske kategorije u uzrastu kadeta i kadetkinja. Pored težinskih kategorija kadeti se moraju prijaviti i u visinske kategorije sukladno odluci Svjetske Taekwondo Federacije.

Turnir se održao u Sportskoj dvorani u Kaknju, na 7 borilišta s elektronskom opremom Daedo. 

Ekipu Cro Stara vodili su treneri Klaudia Marić i Boris Knezović. 

Mostarci se nastavljaju pripremati punom parom za Državno prvenstvo i ostale nadolazeće turnire.
 

Podjeli:

FacebookTwitterShare