Skip to main content

Ivanišević više nije trener Novaka Đokovića

| Autor: RTV HB
  • Image
    ivanisevic

Bivši osvajač Wimbledona hrvatski tenisač Goran Ivanišević više nije trener prvog tenisača svijeta Novaka Đokovića, objavio je srpski tenisač na svom Instagram profilu.

Suradnja imeđu Ivaniševića i Đokovića trajala je gotov šest godina i u tom je razdoblju Đoković postao najbolji tenisač u povijesti.  Srpski mediji objavili su vijest uz napomenu da je šokantna, neočekivana.

"Jasno se sjećam trenutka kada sam pozvao Gorana da bude dio mog tima. Bilo je to davne 2018., a Marian i ja smo htjeli uvesti inovacije i unijeti malo magije posluživanja u naš duo. Zapravo, ne samo da smo donijeli servis, već i puno smijeha, zabave, broj jedan na ljestvici na kraju godine, rekordna postignuća i još 12 Grand Slamova (i nekoliko finala) od tada. Jesam li spomenuo i malo drame", napisao je Đoković na svom Instagram profilu.

"Goran i ja smo prije nekoliko dana odlučili prekinuti suradnju. Naša kemija na terenu imala je uspona i padova, ali naše je prijateljstvo uvijek bilo čvrsto. Zapravo, ponosan sam što mogu reći (nisam siguran da je on) da osim što smo zajedno osvajali turnire, imali smo i sporednu bitku u Parchisiju koja je trajala... mnogo godina. I – taj turnir za nas nikad ne prestaje. Šefinjo hvala na svemu prijatelju. Volim te", zaključio je Novak, prenosi Hina.

Podjeli:

FacebookTwitterShare