Skip to main content

Naš Jozo Mikulić predstavio novi singl 'Trebaš mene'

| Autor: RTV HB
  • Image
    joyo ,mikulic

Glazbeno osvježenje za nadolazeće toplije i ljepše dane, u izdanju Hit Recordsa, donosi Jozo Mikulić novim singlom 'Trebaš mene', za koji kaže da je prava dobitna kombinacija za nadolazeće mjesece, 'Mislim da je 'Trebaš mene' prava ljetna pjesma, jer dok sam je pokušavao slušati zimi, to nikako nije bilo to. Jednostavno se nije uklapala.' ispričao je Jozo.

Za 'Trebaš mene' kaže da je nastala na čudan način, i premda svjestan da će je svatko doživjeti iz svojeg ugla slušanja, Jozo Mikulić opisao je ipak i svoj izvor motiva iz kojeg je napisao stihove i glazbu za spomenutu pjesmu, 'Kroz novi glazbeni uradak htio sam dokazati ''trebanje'', odnosno ''potrebu'' za nekim ili nečim, koja je se nalazi u svakome od nas. Zapravo sam se uživio u ulogu lika bez samopouzdanja koji očajnički traži da ga netko treba, iako realnost nije baš takva. Kroz pjesmu i spot, htio sam pokazati opsesivnu ljubav prema djevojci koja ustvari i ne postoji, već je samo proizvod mašte. Jednostavno rečeno, 'Trebaš mene' je egotrip lika u spotu kojemu nije jasno zašto djevojka bježi od njega, a on uporno misli da bi ona trebala imati potrebu za njime'.

Ova glazbena priča još jednom potvrđuje onu 'kad se male ruke slože, sve se može', a dokaz je odlična ekipa s kojom je Mikulić marljivo radio na novom projektu, koji sada imamo priliku slušati i gledati na YouTube kanalu, ali i na svim ostalim glazbenim servisima poput Spotifyja, Deezera, Tidala, Apple Musica i mnogim drugima.

'Sve ovo rezultat je suradnje sa super ekipom glazbenika, što se tiče glazbenog i tonskog dijela rada. U tome su mi pomogli Marko Karačić Jumbo, Jure Brekalo, Petra Brekalo i Hrvoje Merdžo, a sve smo snimili u mom kućnom studiju, a dijelom i u studiju Mass u Mostaru sa producentom Gabrijelom Prusinom. Na spotu, zajedno sa mnom, radili su isto tako filmski profesionalci Kristijan Penavić i Dujo Masnić, te Drago Ljubić i Marijan Penavić, a u kadrovima mi se pridružila glumica Gabrijela Penavić. Svojim idejama, kreativnošću i spremnošću, stvorili smo jedno nezaboravno iskustvo. Kada se pita ''možemo li ovo'', svi bismo jednoglasno rekli ''možemo'', a vjerujte mi, to olakšava stvari. Zbog svega ovoga, nadam se da će se moja i naša strast prema glazbi prenijeti slušateljima, te da će im pružiti isto toliko radosti i uzbuđenja koje smo mi osjećali dok smo stvarali. Želim da ova pjesma odiše pozitivnim ludilom, te tako ljudima popravlja dan – u današnjem svijetu svima nam toga fali', zaključio je Jozo.

Autor glazbe: Jozo Mikulić
Autor teksta: Jozo Mikulić
Autor aranžmana: Marko Karačić Jumbo/Jure Brekalo/Hrvoje Merdžo/Jozo Mikulić
Glazbeni producent: Jozo Mikulić i Gabrijel Prusina
Tonski snimatelj: Gabrijel Prusina (Mass studio) i Jozo Mikulić

Poslušajmo što je Jozo Mikulić podijelio u našem radijskom eteru kolegicama Ružici Veber i Ani Pujić.

Audio file

Podjeli:

FacebookTwitterShare